Bij deze 3 problemen, kun je het beste een slotenmaker inschakelen

Krijg je je slot niet geopend, is je sleutel weg of is je slot kapot? In die gevallen schakel je het liefst een expert in: een slotenmaker. Beperk de schade aan je voordeur, aan je raam of fietsslot en ga niet zelf aan de slag met gereedschap. De vakman bij jou in de buurt kan je probleem snel en voordelig oplossen zodat jij weer verder kunt met je dag. Bij deze 3 problemen schakel je een slotenmaker in, bijvoorbeeld een slotenmaker Den Bosch of een slotenmaker Breda.

 

Je hebt jezelf buitengesloten

Dit is een bekend probleem, maar wel een heel vervelende. Je wilt net boodschappen gaan doen of de auto in stappen om naar je werk te gaan, maar dan besef je dat je sleutels nog in huis liggen! En je hebt de deur al achter je dichtgetrokken. Als je niet via de achterdeur naar binnen kunt zit er niets anders op: de slotenmaker Breda bellen. De meeste slotenmakers zijn snel ter plekke en kunnen jouw slot zonder schade openen. Voor enkele tientjes is je probleem dan weer opgelost.

 

Je sleutel is afgebroken

Nog zoiets: je komt thuis en je draait de sleutel om in het slot, waarna je nog maar de helft van de sleutel in je handen hebt. Het kan zomaar gebeuren dat je sleutel afbreekt. Soms krijg je de sleutelpunt nog uit het slot, maar dat lukt lang niet altijd. Bovendien is je sleutel nu kapot. Als je geen reservesleutel bij de hand hebt kom je alsnog niet binnen. Weer een klus voor de slotenmaker Den Bosch, want die kan jouw sleutel uit het slot halen en je een nieuwe sleutel bezorgen. Lukt het niet om de sleutel eruit te krijgen? Dan vervangt de slotenexpert jouw slot direct.

 

Er is ingebroken

Natuurlijk is het niet leuk om buiten de deur te staan zonder sleutels, maar als er sprake is van inbraak ben je nog verder van huis. Ook dan is het slim om de slotenmaker Den Bosch te raadplegen, als er bijvoorbeeld schade is aan het slot of aan de deur. Je doet er dan goed aan je sloten te vervangen. Dat geeft jou als bewoner ook een veilig gevoel.

 

Wil je meer weten over inbraakpreventie of sloten laten plaatsen op je ramen en deuren? Ook dan bel je de slotenmaker Breda. Deze kan je advies geven over de juiste sloten voor de voordeur, achterdeur en ramen en kan je voorzien van extra sloten, zoals bijzetsloten of een deurketting.