De leukste babykamer accessoires van 2019

Weer een nieuw jaar, weer nieuwe interieur trends. Met name in de babykamer sferen. Niets zo veranderlijk binnen de interieur business als baby en kinderkamer stijl. Dus bij deze wat quick en dirty tips om hier weer helemaal hip voor de dag te kunnen komen dit jaar met de juiste accessoires aankopen.

In het algemeen, qua kinderkamer en babykamer accessoires raden we aan om vooral online te zoeken. Bij de stenen kinder winkels in Nederland vind je doorgaans maar hetzelfde en weinig echt unieke leuke producten en accessoires. Veel beter is het om te kijken bij specialisten zoals CozyKidz, wat zij doen is zij kijken over de hele wereld van Lima tot Tokio, naar de meest gave kinderkamer merken en accessoires en importeren die vervolgens naar Nederland. Grote kans dat de beste kinderkamer interieur stukken en accessoires niet uit Nederland komen maar uit andere landen. Al heeft Nederland ook veel leuke merken maar dat terzijde, keuze en diversiteit is altijd een goed ding.

Specifiek een van de merken die we ditmaal in het zonnetje willen zetten is Oeuf NYC. Inderdaad heel internationaal is namelijk Frans – US. De basis ligt in New York City, maar is een Frans stel die ontwerpt. Wat wij zo tof vinden aan dit merk bijv. in Europa voor de Europese markt werken ze louter met hout uit Noord Europa. Het zit zo de bomen groeien daar door het koudere klimaat een stuk langzamer t.o.v. een Spanje of een Griekenland. Maar daardoor, net zoals bij zoveel dingen in het leven is de uiteindelijke kwaliteit een stuk beter en mooier. Dit is een van de dingen waar Oeuf NYC zich in onderscheidt en zowel leken als fijnproevers zullen het verschil in kwaliteit merken en waarderen. Oeuf NYC is in Nederland o.a. verkrijgbaar hier (URL). Zeker een van de merken waar je verliefd op gaat raken!