Geurkaarsen voor verschillende ruimtes

We vinden het allemaal leuk om op een plek te zijn die een gevoel van comfort en gezelligheid uitstraalt, nietwaar? Daarom wordt het steeds gebruikelijker dat mensen hun toevlucht nemen tot de voordelen van aromatherapie. Dit type alternatieve therapie stimuleert het functioneren van ons immuunsysteem door middel van geur, en is een grote bondgenoot voor degenen die proberen te ontwaken door sensaties in de omgeving.

Geurkaarsen, bijvoorbeeld, kunnen naast het geven van verfijning aan de plaats, een sfeer van rust, vrede, vreugde, comfort en andere emoties uitstralen, omdat ze de hele omgeving bezetten met hun aangename geur.

Elk aroma kan met een doel worden gebruikt. Er zijn vele mogelijkheden. Onder de voordelen van aromatherapie kunnen we bijvoorbeeld de vermindering van stress en depressie, de activering van het geheugen, de vermindering van de prikkelbaarheid benadrukken.

Kaneel
Sterk, houtachtig, zoet en exotisch aroma. Stimuleert, trekt nieuwe relaties aan, welvaart, goede vloeistoffen en emotioneel evenwicht. Uitstekend geschikt voor kantoren, vergaderzalen, mensenreceptie.

Door de stimulerende eigenschappen worden de zintuigen geprikkeld. Het kaneelaroma is zoet, warm en kruidig. Het kan de symptomen van prikkelbaarheid en slaperigheid verminderen. Vrouwelijk afrodisiacum, behandelt nerveuze uitputting, zwakte en gebrek aan eigenzinnigheid. Kaarsen met kaneelessentie hebben een antidepressieve werking en verhogen de levensvreugde.

Lavendel
De geur van lavendel zorgt voor een gevoel van ontspanning, bestrijdt angst en stress, helpt vermoeide geesten te verjagen.

Gebruik kaarsen met lavendelessentie om depressies te elimineren en een rustige slaap te controleren. Geschikt voor ademhalingsmeditaties. Ontspant, kalmeert en verfrist de geest. Brengt geluk en rust in zaken en relaties.

Citroengras
Het heeft een versterkend en stimulerend effect. Aangegeven voor depressieve, ongemotiveerde en ontmoedigde mensen. Dit Citrus kruidenaroma is verfrissend en perfect om een gevoel van stimulatie en kracht in de omgeving te brengen.

Het gebruik van kaarsen met citroengras is geïndiceerd om fysieke en mentale vermoeidheid en gebrek aan concentratie te verminderen. Het helpt om meer creativiteit, mentale helderheid en intuïtie te hebben, wat helderheid en onderscheidingsvermogen geeft.

Siciliaanse citroen
Het citrusaroma van de Siciliaanse citroen brengt frisheid in de omgeving tijdens de warme dagen, heeft een fris, citroenachtig en energiek aroma. Het kalmeert het verdriet en helpt de stemming en de organisatie. Kaarsen met Siciliaanse citroenessentie bestrijden slapeloosheid en depressie.

Indicaties: slapeloosheid; kalmerend; stimulerend; antidepressivum; ademhaling; geestelijke verlichting.

Jasmijn
Het verwijst naar de verheffingen van de spirituele kennis, het heeft een betrekkelijk parfum. Ideaal om te gebruiken in omgevingen om de geest te ontspannen en emoties in balans te brengen.

Kaarsen met jasmijnessentie hebben een ardoiserende werking, verhogen de positieve houding, kalmeren, verminderen stress, balanshormonen en helpen bij postpartum depressie.

Ze kunnen helpen in geval van impotentie en frigiditeit, mogelijk dankzij hun kracht om te ontspannen en vertrouwen te wekken. Ze reguleren en verdiepen de ademhaling, kalmeren de bronchiale spasmen en brengen verlichting voor degenen die hoesten of hun stem hebben verloren.

Aardbei
In de aromatherapie die wordt gebruikt om liefde, schoonheid en vruchtbaarheid te helpen, is het verfrissend. Het aroma van Aardbei combineert zoete fruitige tonen met uitstekende eigenschappen. Fruit van Europese oorsprong. Verhoogt de vitaliteit en energie.

Bron: designlife.nl