Met een collage fotolijst de mooiste foto’s aan de muur

Heb jij ook zoveel mooie foto’s waarvan je vindt dat iedereen ze mag zien? Laat deze foto’s dan ook zien en hang ze aan de muur of zet ze elders in je woonkamer. Creëer een fotohoekje of hang juist één grote fotolijst aan de muur met je favoriete foto. Kun jij geen keuze maken tussen al die mooie kiekjes? Koop dan een collage fotolijst en hang gewoon al jouw mooie foto’s aan de muur.

De voordelen van een collage fotolijst

Een collage fotolijst biedt je veel voordelen. Niet alleen kun je meerdere foto’s in één keer kwijt, ook heb je direct een mooie wanddecoratie te pakken. Door een grote lijst boven je dressoir te hangen maak je een echte statement. Heerlijk wegdromen bij je foto’s, maar ook direct een echte blikvanger. En die blikvanger zorgt voor gesprekstof, reken maar. Jouw gasten staan even stil bij je collage foto’s en stellen je vragen. Jij kunt vervolgens alles vertellen over die mooie herinneringen. Genoeg gesprekstof en ook meteen die akelige stiltes gevuld.

Verschillende soorten lijsten

Fotolijsten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Ook collage fotolijsten kun je in allerlei stijlen, materialen en formaten krijgen. Zo heb je de klassieke fotolijsten, met veel klassieke details. Deze zorgen voor extra warmte en sfeer in jouw woonkamer. Maar ook bij een strak en modern interieur kun je prima een foto collagelijst kopen. Ze zijn namelijk ook in strakke kunststoffen uitvoeringen te koop. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om meerdere fotolijsten aan te schaffen en deze zelf in een collage op te hangen. Het nadeel hiervan is dat de kans groot is dat er weleens een lijstje scheef hangt. Of je nu voor de gouden look, de warme houten lijst of het strakke moderne zwart gaat, er is altijd wel een lijst die past bij jouw woonstijl.

Liever wat anders met je foto’s?

Wil je liever wat anders doen met je foto’s en vind je een collage fotolijst nog niet zo bij je passen? Dan zijn er uiteraard nog tal van mogelijkheden voor die fotocollectie van jou. Wat te denken van een fotocollagemuur? Door een stuk muur helemaal te ‘behangen’ met foto’s maak je er een gezellig hoekje van. Daarnaast kun je hier echt heel wat foto’s kwijt. Word je dat net even wat teveel van het goede? Dan kun je uiteraard ook een fotoplank bevestigen aan je muur. Een fotoplank is een speciale plank waar je fotolijstje in kwijt kunt. Dankzij de speciale richel in de plank, blijven de fotolijsten mooi staan en hoef je geen extra spijkers in de muur te slaan om meerdere lijstjes te plaatsen. Daarnaast zijn er nog tal van DIY mogelijkheden om creatief bezig te zijn met je foto’s.