Paneeldeuren met glas

Paneeldeuren met glas, passen vrijwel bij ieder interieurstijl. Paneeldeuren met glas zijn op maat te bestellen. Je kunt zelf kiezen uit een ruim assortiment hang- en sluitwerk. Het hang- en sluitwerk en plaatsen van paneeldeuren in glas, kun je overlaten aan professionals, zodat je er zeker van bent dat de deuren perfect geplaatst worden.

Voordelen paneeldeuren met glas
Kies je voor paneeldeuren met glas? Dan kies je voor een lichte ruimte met voordelen zoals;

 • licht dringt diep in de ruimte door
 • het oogt ruimtelijk
 • aparte stijl
 • makkelijk te combineren
 • degelijk en duurzaam (van gehard glas gemaakt)
 • kunnen tegen vocht
 • onderhoudsvriendelijk

Zijn paneeldeuren met glas veilig?
Bij glas wordt er snel gedacht aan onveilig. Maar is dat nodig? Het glas van paneeldeuren wordt gemaakt van gehard glas. Dat wil zeggen dat het ongeveer vijf keer zoveel sterker is dan gewoon glas. Mocht het glas door bepaalde omstandigheden toch breken, dan breekt het in gruzelementen uiteen. Je kunt op het glas voor extra veiligheid een motief laten zandstralen, zeefdrukken of etsen. Dat maakt het risico nog kleiner dat men tegen een paneeldeur met glas zou aanlopen.

Tip: Kijk eens op de website van Deurnodig.nl voor mooie binnendeuren met glas!

Gebruiksvriendelijkheid van paneeldeuren met glas
Paneeldeuren met glas zijn onderhoudsvriendelijk. Je maakt het glas eenvoudig schoon. Je ziet altijd wat eraan de andere kant van de deur gebeurt, wat zorgt voor een duidelijk overzicht van je omgeving. Geen verrassingen achter een paneeldeur met glas. Ideaal om donkere ruimtes van meer natuurlijk licht te voorzien.

Assortiment paneeldeuren met glas
Je kunt kiezen uit een ruim assortiment paneeldeuren met glas. Waaronder uiteraard de binnen- en buitendeur. Het glas, is van uitstekende kwaliteit. Je kunt kiezen voor een paneeldeur met een groot raam, met alleen ramen aan de bovenkant of helemaal een glazen paneeldeur.

Verschillende glassoorten
Je kunt kiezen uit verschillende glassoorten. We zetten enkele soorten voor je op een rij;

 • helder gehard glas
 • facetglas
 • matglas
 • gefigureerd glas

Bestellen van paneeldeuren met glas
Bij standaard maten paneeldeuren met glas, staan prijzen over het algemeen duidelijk aangegeven. Voor paneeldeuren op maat, worden aangepaste prijzen berekend, deze kun je op aanvraag krijgen. Vraag vooraf offertes aan, om prijzen te vergelijken. Je kunt paneeldeuren met glas eenvoudig online bestellen, maar natuurlijk ook bij het bedrijf zelf. Mailen, bellen of een afspraak maken, zijn mogelijkheden om met deskundigen in contact te komen.

Paneeldeuren met glas verspreiden licht
Het praktische van een paneeldeur met glas, is dat het licht door verschillende ruimtes heen zich verspreid. Het glas voor paneeldeuren worden los verkocht, maar zijn niet universeel. Elk paneeldeur met glas heeft over het algemeen een eigen maat. Het is dus onmogelijk om van het ene merk glas te plaatsen in een ander merk

Bron: woon-landelijk.nl