Professionele glazenwassers van het noorden

In Friesland en Groningen is het vaak verspreid wonen en dat maakt het vinden van een goede glazenwasser soms lastig. Toch zijn er professionele zaken die aan al jouw wensen kunnen voldoen. Je weet het liefst zeker dat je kiest voor service en specialisme. Je zou het wellicht niet meteen zeggen maar schone ramen betekenen echt veel voor je woning of bedrijf. De ramen zijn een van de meest opvallende elementen van een huis. Een professionele glazenwasser zorgt voor kwaliteit en regelt alles zorgvuldig. Zo wordt er van tevoren een offerte opgesteld waarbij nauwkeurig gekeken wordt naar de kosten, het gemak, de snelheid en veiligheid van de glazenwassers.

Wat een professionele glazenwasser voor jou kan betekenen

Het allerbelangrijkste is natuurlijk glasbewassing. Dit wordt door professionals gedaan met puur osmosewater. Daar is voor gekozen omdat dit niets aan chemische toevoegingen bevat en het zorgt voor streeploze oppervlakten.

Naast de ramen verzorgen wij ook het houtwerk. Een blik op de ramen betekent ook een blik op het houtwerk. Daarom zorgen we er ook voor dat het houtwerk goed gereinigd is. Dit is zeker belangrijk met een blik op de toekomst, het maakt toekomstig schilderwerk een stuk makkelijker.

Een spinnenbehandeling behoort ook tot de mogelijkheden. Spinnen en andere insecten houden zich vaak op voor ramen. Door al het houtwerk eerst schoon te maken kan er een milieuvriendelijke behandeling gedaan worden waardoor er een beschermlaag ontstaat die ervoor zorgt dat spinnenwebben zich niet meer kunnen hechten.

Ter bescherming van hout en glaswerk kunnen ook de dakgoten gereinigd worden. Deze zorgen namelijk vaak voor overstromingen en lekkages en dat komt terecht op je ramen. Door goed onderhoud bespaar je veel werk.

Een goede uitgebreide glazenwasser maakt zelfs je zonnepanelen schoon. Deze worden ten slotte ook vuil. Hierdoor kunnen de zonnepanelen uiteindelijk minder licht opnemen en daardoor zal de energieopbrengst dalen.

De meest effectieve werkwijze

Door professionals wordt er vaak gewerkt met een telewash systeem. Dat is een speciaal reinigingssysteem. Dit bestaat uit ultralichte telescoopstelen, hiermee kan tot 13,5 meter hoogte bereikt worden. Dat bespaart het gebruik van een hoogwerker en dat drukt de kosten weer. Er wordt tevens gebruik gemaakt van gedemineraliseerd puur water en gevoede mechanische reinigende borstels. Dat zorgt voor veilig en efficiënt werk.

 

Bron: http://bksc.nl/