Voordelen draadloze deurvideo

Een draadloze deurvideo is helemaal van deze tijd. Een draadloze deurvideo is een apparaat die je aan je voordeur kan bevestigen. De buitenunit van dit apparaat is waterdicht en geeft sterke signalen. Via een draagbare monitor kun je vanuit elke ruimte in je huis kijken wie  voor de deur staat. Het is ook mogelijk om foto’s te maken met het apparaat. Middels de draadloze deurvideo is het ook mogelijk om gesprekken te voeren met de persoon die voor de deur staat. Het is ook mogelijk om de deur op afstand voor deze persoon open te doen. 

De draadloze deurvideo is vooral een oplossing voor oude mensen die alleen wonen, mensen die slecht ter been zijn of ook voor personen met een hele grote woning.

Waarom is de draadloze deurvideo handig voor eerder genoemde groepen?

  • De draadloze deurvideo is vooral een oplossing voor oude mensen die alleen wonen.

De draadloze deurvideo is handig voor oude mensen die alleen wonen omdat oude mensen heel vaak zich langzaam voortbewegen. De persoon die aanbelt kan hierdoor twijfelen of meneer/ mevrouw wel thuis is. Middels de monitor kan meneer/ mevrouw kijken wie voor de deur staat en indien die een bekende is dan kan zij aangeven dat de aanbeller even kan wachten. Ook is gebleken dat oude mensen eerder doelwit worden van roofovervallen. Vaak bellen de rovers aan en wanneer meneer/ mevrouw open doet worden zij overrompelt. Ook in deze is de draadloze deurvideo een ideale oplossing voor deze doelgroep. Meneer/ mevrouw kan altijd ervoor kiezen om de deur niet open te doen indien hij/ zij merkt dat de persoon in beeld niet bekend is bij hem/ haar.

  • De draadloze deurvideo is een oplossing voor personen die slecht ter been zijn

Personen die slecht ter been zijn verplaatsen zich heel langzaam. Ook in zulke gevallen kan de aanbeller denken dat de persoon niet aanwezig is en vertrekken. Een ander voordeel voor deze doelgroep is dat zij niet naar de deur hoeven te lopen voor personen die deur aan deur gaan om reclame te maken of personen iets proberen aan te smeren. Stel je eens voor dat jij na bijkans drie minuten eindelijk de deur open kan doen en daar staat een mevrouw voor de deur die jou een of ander gezichtzalfje probeert aan te smeren waar je totaal geen interesse in hebt.

  • De draadloze deurvideo is een oplossing voor personen met een grote woning

Ook voor deze groep is de draadloze deurvideo een oplossing. Stel je eens voor dat je in een villa woont en een heleboel trappen af moet gaan om de voordeur open te kunnen doen. Tegen de tijd dat je beneden bent aangekomen is jou bezoeker vast al vertrokken.

Wil je ook een draadloze deurvideo aanschaffen dan zijn er verschillende slotenmakers ter beschikking. Een lijst met verschillende slotenmakers kun je terug vinden op hun website. Voor meer informatie over slotenmakers in  Den Haag kun je ook hun website raadplegen om de verschillende diensten door te nemen.