Wat zijn de voordelen van Phillips LED lampen?

De tijd dat we allemaal massaal gloeilampen in onze woning hadden staan is gelukkig voorbij. Dit komt doordat we steeds meer oog hebben voor het milieu. Phillips LED lampen hebben zijn erg goed voor het milieu. Daarnaast zitten er ook nog veel verschillende voordelen aan LED lampen. Heeft u weleens overwogen om Phillips LED lampen in uw huis te plaatsen? Lees dan dit artikel en ontdek of LED verlichting iets voor uw woning is.

Van 10.000 branduren naar 50.000 branduren met LED lampen

Gloeilampen verbruiken erg veel energie, hierdoor bent u veel kosten kwijt aan verlichting. Dit is zonde aangezien het een stuk goedkoper kan. Door middel van LED lampen kunt u erg veel geld besparen. Phillips LED lampen zijn namelijk een stuk energiezuiniger. Sterker nog, ze hebben maar 20% van de energie nodig die gloeilampen nodig hebben om een goed licht te kunnen geven. Daarnaast hebben Phillips LED lampen ook veel meer branduren dan spaar- en gloeilampen. Zo heeft een gemiddelde LED lamp wel 50.000 branduren, een spaarlamp heeft er slechts 10.000. Dit betekent dat een LED lamp 5 keer langer meegaat dan een spaarlamp. Dit houdt tegelijkertijd in dat u minder vaak lampen hoeft aan te schaffen. Hierdoor houdt u dus ook geld over. Uiteindelijk bent u veel goedkoper uit door Phillips LED lampen te plaatsen in uw woning dan spaar- of gloeilampen.

Vervang uw huidige lampen stapsgewijs

Wilt u ook profiteren van de voordelen van Phillips LED lampen? Denk eens aan E14 led lampen en overweeg dan om uw huidige lampen te vervangen. Uiteraard hoeft u dit niet in één keer te doen, u kunt ook stapsgewijs uw lampen vervangen. LED lampen kunt u kopen in vele winkels, u hoeft dus niet lang te zoeken. Vaak kunt u op internet ook al een heel eind komen, er zijn namelijk talloze webshops die LED lampen verkopen.