Welke planten kun je kwijt in de badkamer?

Planten badkamer

In de badkamer kun je veel kwijt. Waar waarschijnlijk niet iedereen gelijk over nadenkt zijn planten. Planten zijn één van de dingen die je kwijt kunt in de badkamer. Voor spullen in de badkamer en badkamer inspiratie ben je hier op de juiste plek.

 

Badkamer inspiratie op doen

De badkamer is een ruimte die meerdere keren op een dag gebruikt wordt. Je poetst daar je tanden, hebt misschien een toilet, gaat douchen en neemt een heerlijk lang bad. Het is een goede plek om volledig tot rust te komen. Daarom is het van belang dat er voor jou de juiste spullen in staan. Voor de badkamer inspiratie opdoen kan zowel op het internet als in de stad. Een badkamer kan je helemaal naar eigen zeggen invullen. Zo kun je kiezen voor een groot bad met een compacte douche of voor helemaal geen bad en een gigantische douche. 

 

Badkamer inspiratie voor alle prijzen

Een badkamer hoeft niet duur te zijn. Er zijn spullen beschikbaar voor elke prijscategorie. Je kunt dus ook met een klein budget op stap gaan op de badkamer te vernieuwen. Er is ontzettend veel beschikbaar, waardoor er keuze genoeg is. Verschillende stijlen zijn mogelijk met zowel een groot als klein budget. Je kunt een badkamer ook zeer luxe laten ogen met een niet zo groot budget. 

 

Een plant in de badkamer

Zoals eerder geschreven is er veel mogelijk in de badkamer. Zo kun je ook planten in een badkamer neerzetten. Veel planten hebben het moeilijk in een zeer vochtige kamer, maar er zijn ook planten beschikbaar die doorgroeien in deze vocht zonder dat de plant dood gaat. Er zijn ook meer dan één plant beschikbaar voor de badkamer. Hier volgen zes planten die helemaal opbloeien in jouw badkamer: varens, aloë vera, bamboe, sansevieria, venushaar en lepelplant. Deze planten kunnen allemaal in de badkamer worden gezet. De een heeft wat meer water nodig en de ander moet niet te dicht bij het raam. Elke badkamer plant moet in de gaten worden gehouden, maar dat geldt voor alle planten. Veel werk kost het niet en het levert je veel op.

 

Wat levert een badkamer plant op?

Als allereerst zorgen de planten voor meer zuurstof in de badkamer. Veel badkamers zijn slecht geventileerd en daarom is een plant een goede oplossing. Ze geven een zeer rustige en kalmerende uitstraling, waardoor je echt helemaal tot rust kunt komen. Daarnaast zul je van het douchen een hele tropische ervaring maken. De zes badkamer planten kunnen dus veel opleveren. Lees meer over badkamer planten op het internet.