Zo krijg je meer ruimte voor opslag

In principe zijn er maar weinig mensen die minder ruimte willen dan ze nu hebben in hun huis. Natuurlijk is dit anders als je minimalistisch leeft. Toch is het overgrote deel van de mensen geen minimalist en wilt dus ook graag meer ruimte. Dit kan bijvoorbeeld zijn, omdat je kinderen hebt of plannen voor een grotere ruimte. Daarom is een entresolvloer echt een goede uitvinden. Met deze vloer creëer je zonder verbouwing een extra tussenvloer. Hierdoor ontwikkel je extra ruimte in je woning. Dit betekent dus dat je voor weinig geld meer ruimte kan creëren. Maar wat is een entresolvloer nou eigenlijk? En wat levert het je op? Lees snel verder om erachter te komen. 

 

Wat is een entresolvloer eigenlijk?

Ten eerste is het dus handig om te weten wat een entresolvloer nou eigenlijk is. Eigenlijk kun je een entresolvloer goed beschrijven als een lage verdieping tussen twee verdiepingen in. Hoe werkt dit dan? Eigenlijk is het heel erg simpel. Het is namelijk zo dat een entresolvloer vaak tussen de begane grond en de eerste verdieping in zit. Dit is heel erg voordelig. Waarom? Nou, omdat je dit kunt het zien als een open tussenverdieping in een hoge ruimte. Denk maar eens na over een ruimte, zoals een magazijn. Zo ziet het er een beetje uit

Dit zijn de specificaties van entresolvloeren

Het is ook erg handig om op de hoogte te zijn van de specificaties van deze vloeren. Ten eerste zijn er diverse draagvermogens. Hoe meer diversiteit, hoe beter. Een andere specificatie is brandvertragende vloerdelen in meerdere uitvoeringen. Dit is erg belangrijk, want je weet maar nooit wanneer er brand uitbreekt. Better be safe than sorry, wordt niet zomaar gezegd. Dit gaat hand in hand met dat de vloeren voldoen aan de vastgestelde veiligheidseisen. Je hoeft je daar verder dus geen zorgen over te maken.

 

Wil je advies over de entresolvloer?

Het is natuurlijk logisch dat je misschien meer te weten wilt komen over de entresolvloer. Vooral omdat er weinig mensen zijn die alle ins en outs van de vloer weten. Dus wil je meer informatie over de vloer? Of zou je graag een offerte willen aanvragen? Dan is het altijd aan te raden om een specialist in te schakelen en contact op te nemen. Advies is altijd vrijblijvend, dus wees vooral niet bang om van alles over de vloer te vragen. De specialisten zijn niet voor niets opgeleid, dus elke vraag is welkom. Klik hier voor meer informatie.